Geen Grappen Met Gasten werd 5 1/2 jaar oud!
G.G.M.G. nam dit heuglijke feit als aanleiding om aan hun trouwe vrienden, lotgenoten en evt. nieuwkomers weer eens een overweldigend voorbeeld van Duitse bakcultuur te presenteren:

Die DRAMA – TORTE

Gedurende een avond stond Tent. in Rotterdam geheel in het teken van deze verjaardag in Kaffeehaus-sfeer. Duitse taarten, ouderwetse muziekjes en keurige drankjes, opgediend en verzorgd door de charmante dames Zieschang en Wenzel.
Een Kaffeehaus is een uitstekende plek om met anderen in uitwisseling en in discussie te gaan. Een voor de hand liggend onderwerp leek G.G.M.G. het veranderende subsidie beleid en de positie van de autonome kunst te zijn. Geen Grappen Met Gasten deden hun best om hun gasten aanleiding te geven hierover op deze plezierige avond te hebben. Aan de Kaffehuis-tafeltjes namen op uitnodiging beleidsmakers van Cultureel Rotterdam plaats en gingen gedurend de avond het gesprek aan met de gasten.

En om de avond leuk te houden:
1. Adviseerde Geen Grappen Met Gasten om met de tradities te breken en lekker nog een extra, tweede stuk Kuchen te pakken.
2. Verzorgde Laurens von Runderkamp de avond met romantische piano muziek.
3. Draaide DJ-van-het-eerste-uur Josef van Rossum op zijn pick-upje als vanouds harmonische klanken.
4. En cadeautjes voor de jarige-G.G.M.G. waren van harte welkom.